Še kak hrček tam zunaj? Ko je čas za nov začetek, je treba včasih počititi staro prtljago. Priznam, doma mi to ne gre dobro od rok… posledično ni nikoli dovolj omar.

Čeprav… zadnja leta sem se prisilila nekajkrat na leto s čim manj razmišljanja polnit vreče… pri treh otrocih že nimam druge izbire, sicer bi se utopili v premajhnih oblekicah, kupih oblačil “za doma”, preraslih igračah in starem papirju. Mimogrede, še kdo obupuje, ko med kupom reklam išče tisto eno in edino, ki ga dejansko zanima?!? Anyway… za še uporabne stvari, ki jim je čas pri nas potekel, se obračam na skupino Pomagajno slovenskim otrokom in družinam. Prostovoljke so super in imam občutek, da stvari pridejo v prave roke.

Tako sem se odločila počititi tudi povezave “Kaj berem” svojega sveže razprašenega bloga… vidim, da nisem edina, ki je v zadnjih letih v vlogi blogerke izpustila še nekaj zadnjih izdihljajev in počasi obupala. S seznama cca 15 blogov, ki sem jih redno spremljala sem jih zbrisala kakih 10 zapuščenih. Ali ste vedeli, da na Blogosu celo arhivirajo neaktivne bloge? Tudi enega takega sem našla. Za nekaj pa jih še imam upanje in eno uro v naslednjega pol leta si bom vzela, da preletim, kaj se je dogajalo…ali pa vsaj kaj se dogaja trenutno.

Tako! Kot vedno pred učenjem, ko sem pospravljala sobo… tako sem zdaj dobila nov zagon, ko sem malo počistila :)

 • Share/Bookmark

KomentarjiIme(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 • Koledar

  April 2017
  P T S Č P S N
  « Okt    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Kategorije

 • Arhiv