Mother dear je pred tedni dobila navdih, da bi se bilo primerno zopet malo kulturno udejstvovati in kot bodoča novopečena starša naju je1 povabila na predstavo »Fotr«.

Čeprav nisem sigurna zakaj, Bizovičarja zelo slabo prenašam… nič konkretnega, samo na živce mi gre… in tako sem bila o celi predstavi malo v dvomih. Pomirile so me pozitivne kritike in tako smo včeraj (ne)potrpežljivo čakali na začetek predstave.

Prvo presenečenje je bilo, ko se je začela točno2 ! Zanimiva je bila tudi kombinacija filma in monologa… nekako kot bi v risanki Ladotu narisali oblaček z mislimi :P

Najprej sem hotela napisati nekaj »for«, pa raje ne bom, da komu ne pokvarim doživetja. Bottom line… čeprav sem bila popolnoma izmučena in na trenutke brez energije tudi za bled nasmešek, sem se nekajkrat nasmejala prav do solz! Razen ene ali dveh malo »bolanih«, je cela zadeva super zastavljena in sestavljena.

Vsebina je seveda karikirana, kar se za komedijo tudi spodobi, a vseeno si na koncu moraš priznati, da je večina kar srhljivo blizu resnice. In take imam najrajši! Bi rekla, da je kar nekaj dodane vrednosti v tem, da je gledalec v obdobju nastajanja ali nedavnega nastanka mlade družinice… pa tudi sicer sem prepričana, da ne bo nikomur dolgčas :)

 1. ali pa je bila ideja atijeva??? []
 2. Ok, minutka gor ali dol []
 • Share/Bookmark

KomentarjiIme(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 • Koledar

  April 2010
  P T S Č P S N
  « Mar   Maj »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Kategorije

 • Arhiv