Bolero… saj se tako reče tistemu kosu oblačila, ki zgleda kot jopica, za katero je zmanjkalo materiala za spodnji del?

Vedno so se mi zdeli predragi že čisto z vidika količine materiala. Vseeno sem jih v zadnjih letih mimogrede kupila oz. bolj dobila kar nekaj. Nosila… hja, nosila pa sem jih bolj malo. Ali je bilo prehladno… ali pa se mi je zdelo, da ne pašejo k trenutnim kombinacijam oblačil.

Kaj se spremeni v nosečnosti? No, ena stvar je nedvoumna… rastoči trebušček. Z vsakim mesecem so puloverčki bolj nategnjeni. Še sreča, da bo zima kmalu mimo sicer bi rabila še kak šotorski plašč! Potem pa so tu še te fenomenalne nosečniške hlače s toplim trakom čez trebušček in hrbet.

Res, da je zima, ampak predvsem notri je lahko malček toplo, ko imamo v čez osrednji del trupa spodnjo majčko, trak od hlač, majico in še pulover. Če slečem pulover, me pa zebe v rame. Zasilno sem si omislila flis dekico, ki jo lahko ogrnem, pa mi zadnje čase bolj pašejo pokrite nogice. Tako je bolero odlična rešitev… rame so na toplem, hkrati pa mi zaradi odvečnega sloja čez trebuh ni vroče! Pa še trebušček je simpatično »uokvirjen«  :)

  • Share/Bookmark

KomentarjiIme(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !