Brskam malo po videospotih in naletim na Ramon-a. To je fante, ki je leta 2004 na Euroviziji nastopal za Španijo s pesmijo “Para llenarme de ti“. Komad sem pred časom našla po naključju in ga imam od takrat na mp3 playerju. Ko sem slišala, da je bil na Eurosongu, se mi je posvetilo, zakaj mi je šla melodija tako hitro v ušesa! No, pa ni važno zakaj, dober mi je…. (bil?)

Danes sem prvič videla videospot in … ja ne vem no… po prve pol minute sem samo še strmela v ekran! Na momente me je spominjal na Sebastiana, Domna Kumra in ja, enkrat celo na Damjana Murka1 !!! Pol spota se mi je zdelo, da si tip predstavlja, da jaha konja ali pa morda surfa na valovih… Ma saj drugače je čisto srčkan, ampak joj, zakaj je tako “moderno” v spotih pretirano igrati in se pačiti, da nekaterih gest, ki so za moškega popolnoma neprimerne niti ne omenjam?!

No, in tukaj je spot. Priporočam ogled z zaprtimi očmi2

YouTube slika preogleda

Ko sem brskala naprej mi je počasi postalo jasno, da k latinu očitno spada prej omenjeno “pačenje”. Še vedno pa je bistvena razlika, če to počne3 “pravi moški” kot pa polizani mulo, ki so ga prepričali, da je vse kar rabi za uspeh “baby look”. Malo boljše torej izpade na primer Javier Estrada v spotu “Me torturas” – tega pa le z odprtimi očmi ;)

YouTube slika preogleda

p.s. Danes se očitno ne morem znebit primerjav… se še je komu zdelo, da je ene dvakrat “kopiral” “našega” Daso? :P

  1. oprosti mi Ramon []
  2. vmes sem si opomogla od šoka in komad je še vedno dober ;) []
  3. na srečo malo manj intenzivno []
  • Share/Bookmark

KomentarjiIme(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !