Smo si ogledali v nedeljo…

Kaj bi rekla – res so se potrudili. Plesalci sami profesionalci, zgodba dobro povezuje, odličen izbor glasbe (sem kar poplesavala na sedežu), obleke (tehnično – kostumi) itak WOW… a mi sešije kdo tako belo, kot jo je imela Katarina :-D  Pa saj so že vsi, ki so o tem govorili po premieri samo hvalili.

Bom pa jaz malo skritizirala… :twisted:

Ko je bilo konec, sem jaz pričakovala pavzo, potem pa še kak poskokec. No, saj je trajalo 1h20min, ampak od tega je bilo 20 min ploskanja in priklanjanja.

Ples… ne me narobe razmet, zelo fajn za pogledat, malo akrobacije (dio mio, koliko te plesalke tehtajo, da tako letijo po zraku?)… se mi je pa zdelo veliiiiko “vrtenja” oz. tistega miganja z boki, da se kiklice atraktivno stresajo… kak korak več ne bi škodil, za vse te profije bi bil pa mačji kašelj.

Ampak “sve u svemu”… čestitke za fantastično predstavo!!! Se je izplačalo zmigat in kupit karte 3 mesece prej :-)

  • Share/Bookmark

Komentarji2 komentarjev

  1. irena, dne 20.03.2007 14:21
    irena

    jst sem tudi to gledala v nedejo :) pa se ne bom ponavljala s komentiranjem, ker sem zadevo obdelala že tukaj: http://irena.blog.siol.net/2007/03/19/the-50s-show/

  2. Chiara, dne 20.03.2007 14:32

    Pa res… groza, en dan nisem za računalnikom, pa sem že čisto za časom! BTW, moj sedež je bil pa v 4. vrsti ;-) kako je svet majhen.

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !